Marian

Marian Doda

About Marian Doda

This author has not yet filled in any details.
So far Marian Doda has created 15 blog entries.

SHPALLJE PËR VEND TË LIRË PUNE- Menaxher I Qendres Multifunksionale

By | September 19th, 2018|Categories: Vende Vakante|

  Lloji i diplomës "Shkenca Ekonomike, Sociale dhe Juridike ", niveli   minimal i diplomës  "Bachelor” Menaxher I Qendres Multifunksionale Afati për dorëzimin e dokumentave : 24.09.2018 Përshkrimi përgjithësues i punës për pozicionin/et si më sipër është: 1.Përgjigjet për analizimin e situatës, evidentimin e problematikave, zbatimin dhe menaxhimin e programeve dhe projekteve te ndryshme, në mbështetje te [...]

Shpallja e Vendeve Te Lira – Per Levizje Paralele

By | April 23rd, 2018|Categories: Vende Vakante|

SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE   Lloji i diplomës "Shkenca Juridike", niveli minimal i diplomës "Bachelor” Në zbatim të Nenit 22 dhe të Nenit 25, të Ligjit 152/2013 “Për Nëpunësin Civil” i ndryshuar, si dhe të Kreut II, IV dhe VII, të Vendimit Nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, Departamenti [...]